Companie

Misiunea noastră

Asigurarea de produse și servicii de calitate pentru infrastructură, construcții și design, specializându-ne în produse personalizate și cercetare și dezvoltare.

Viziunea noastră

Să fim recunoscuți drept lideri de oameni, clienți, parteneri și jucătorii principali  la nivel regional și global, stabilind standardele pentru infrastructură, construcții și design la nivel mondial.

GÂNDIRE GLOBALĂ, MĂSURI LOCALE

 

Principiile noastre etice

Creșterea economică nu contează dacă nu este urmată de îmbunătățirea situației populației. Parteneriatele solide cu guvernele și companiile ne permit să creăm locuri de muncă și să dezvoltăm programele de educație și sănătate.

Respectăm și protejăm mediul pentru o viață mai bună și sănătate îmbunătățită. 

CONECTARE
RESPECT
INVESTIȚII
PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ

Istoria noastră

50 DE ANI DE ISTORIE

CGM a fost înființată în 1962 de partenerul nostru fondator, Francesco Cavazzuti.

De atunci, compania noastră proiectează și produce mașini și matrițe pentru produsele din beton.
De-a lungul anilor, CGM a colaborat îndeaproape cu toți clienții. Datorită căutării continue de soluții noi și inovatoare, CGM este acum lider în industria turnării în formă uscată. În prezent, CGM oferă know-how dobândit în peste 50 de ani de cercetare și experiență în peste 40 de țări.

CGM respectă cele mai noi standarde și cerințe de calitate, creând produse revoluționare și asigură cel mai bun serviciu pentru fiecare client în parte.

 • CGM founding member

  Francesco Cavazzuti

 • CGM founding members

  Membri fondatori

 • CGM factory

  Depozit vechi

 • concrete block making machine prototype

  Prototip mașină TB